Nyheter

NYHET! Savino vinkaraffel nå tilgjengelig i Skandinavia - kun hos Vineco

Savino er en karaffel som inneholder et flytende lokk som forsinker oksideringsprosessen betraktelig og lar deg nyte dine favorittviner når som helst, uten å vente på en anledning. Preserveringssystemet til Savino er utviklet for å skape en fysisk barriere mellom vin og luft.

Ta deg et glass vin på tirsdag og vær trygg på at du kan nyte vinen igjen på lørdag.

Her får du både en fin karaffel og en måte å nyte vinen når du ønsker det uten å bekymre deg for at vinen skal bli dårlig de nærmeste dagene.

Maison Mat & Vin - Code38 og The Durand

Maison Mat & Vin har både Code38 og The Durand listet under sin faste A La Carte spalte over nye produkter i sitt siste nummer februar 2013.

  

Mad! Anbefaler Wine Shield til sine danske lesere!


Mad! har gitt en strålende omtale av Wine Shield i sitt februarnummer.

Du kan kjøpe Wine Shield i Danamark ved å kontakte Skjold Burne Vinhandel, v/ Peter Aaen, Guldsmedgade 36, 8000 Århus C. 

Eller du kan bestille direkte fra vineco.no

Hilsen 

Oss i Vineco


Oslo Vinfestival 7.-10.februar - ses vi?

Hei!

Da nærmer en av årets høydepunkter seg - Oslo Vinfestival!

Vi skal stå sammen med vinimportørene i Smaksteltet utenfor Café Sorgenfri hele denne helgen.

Legg gjerne turen innom oss og benytt deg av våre festivaltilbud! 

Vi ses!

Hilsen Team Vineco

Vi er nå vennemedlem av Dansk Sommelier Forening DSF!

Vi er stolte av at vi nå er vennemedlem med Dansk Sommelier Forening DSF og vi har fått diplom!Vi ser frem til et godt og fruktbart samarbeide i tiden fremover!

Hilsen 

Team Vineco


Ny produktserie - Code38 The Professional Wine Knife


Vi er utrolig stolte og ydmyke over å ha fått avtale med produsenten av Code38 for salg og distribusjon i Norge og Danmark.

Code38 er re-definerer vinopptrekkeren ved å kombinere funksjonalitet, styrke, state-of-the-art industridesign sammen med et sublimt og sofistikert ytre som allerede har forført Sommeliers over hele verden. Ingen over, ingen ved siden.

Code38 er håndlaget og kan leveres både for venstre og høyre hendte. Og for å understreke at dette er det beste som finnes av vinopptrekkere i markedet; den levers med livstidsgaranti. 

Code38 blir den siste korketrekkeren du kommer til å kjøpe, noen gang.

Her kan du lese mer om Code38


Vennlig hilsen

Alle oss i Vineco

Wine Spectator har The DURAND som en av årets gaver til alle vinelskere!

Det er for tiden mye positiv oppmerksomhet rundt The Durand, vår helt spesielle korketrekker for gamle viner. Vårt eget Vinmonopol har både skrevet og laget en egen video (Vinbladet for iPAD) om denne fantastiske oppfinnelsen.

Sist ut er Wine Spectator som har satt opp The Durand som en av gavene til alle som enten jobber med gamle viner, eller som nyter disse vinene hjemme. 

Vi kan tilby The Durand til en lavere pris enn om du kjøper den direkte fra produsent i USA når frakt, toll og moms er lagt til. Hos Vineco får du The Durand til kr.1149.- inkl. frakt! Så her oppfordrer vi de som skal ha denne før jul til å bestille nå på grunn av stor etterspørsel.


Hilsen 

Oss i Vineco