ANDRÉ BLOMBERG-NYGÅRD - VG-anmelder og restaurantsjef ved Refsnes Gods mener Wine Shield er den beste løsningen!

 «Jeg har testet Wine Shield over flere uker i en travel arbeidssituasjon og har funnet at den bidrar til å holde vinen fersk lenger. Wine Shield bruker en av fysikkens enklere prinsipper og legger lokk på vinen slik at oksygenet ikke slipper til. Derfor er det heller ingen steder for vinens flyktige aromaer å forsvinne. Den er enklere i bruk og sikrer bedre kvalitet på vinen enn alternative løsninger som vakuum og gass. Behovet for opplæring er også minimalt og du kan enkelt se om den ligger som den skal. Jeg opplever Wine Shield som velegnet både i restauranter med høyt volum og til sporadisk hjemmebruk. Wine Shield gjør at HORECA kan tilby et bredere utvalg av vin som selge pr glass. For best effekt anbefaler jeg at du benytter Wine Shield til unge friske viner som holder seg fersk enda lenger. Wine Shield er en rimelig løsning som betaler seg selv ved at det reduserer svinnet på vin som selges pr glass samtidig som resultatet på bunnlinjen økes»

André har tidligere drevet flere velkjente restauranter og hotell slik som Oro Restaurant & Bar i Oslo og Munkestuen i Bergen. Sammen med sin kone stod han også bak gourmetsatsningen ved Ronnums Herrgård i Sverige. Han har ved to anledninger deltatt i NM for vinkelnere. André har lang internasjonal erfaring og har foruten i Norge arbeidet i Spania, Sveits, Sverige, og England. I tillegg til sin profilerte restaurantspalte i VG har André også vikariert som vinekspert i samme avis og har ukentlig vinspalte på Radio Prime.


Vineco Marked
Vineco Marked

Author