Hvem er vi

TAKK FOR DU HAR TATT TUREN INNOM OSS

Hvem er Vineco?

Vi er Ellen, Tone, Thomas og Espen, som har startet en nettbutikk i 2011 fordi vi fikk tak i så mye spennende produkter hvor de fleste ikke fantes i Norge fra før. Og da må vi jo ha et sted å selge de.

Vi er rimelig opptatt av vin og alt som har med vin å gjøre, også er vi veldig glade i å reise! Ofte med mulighet for å kombinere begge deler.

Vi holder til på østlandet så vi ligger relativt sentralt til for enkel og grei logistikk. Vi både skaffer og sender ut varer raskt, men skulle vi være utsolgt gjør vi det vi kan for å få inn en ny forsendelse så raskt som mulig.

De fleste produktene vi selger har en unik historie. Mange av de har også vunnet flere priser og utmerkelser og de er som oftest patentbeskyttet som kan være greit. Wine Shield har til og med vunnet førsteplassen i The New Inventors i Australia på grunn av sin utrolige evne til å bevare kvaliteten på vin på den til nå mest enkle og kostnadseffektive måten.

Vi ønsker å tilby produkter som har gjennomgående høy kvalitet og som gir en klar merverdi. Et eksempel er våre Code38 vinopptrekkere. De leveres med livstidsgaranti og er helt unike i forhold til alt annet som finnes på markedet. Dette er det samme for vinverden som Bugatti Veyron er for bilinteresserte. Har du en jobb hvor du serverer vin hver dag, ønsker du at korketrekkeren din skal levere hele tiden - alltid! Vår Code38 korketrekker er verdensledende i kvalitet og design - hvor hver og en er håndlaget, så tilgangen på varer kan variere.

Våre priser er konkurransedyktige med både utenlandske-, og norske nettbutikker. Det er billigere å kjøpe varen av oss enn å bestille direkte fra en annen nettbutikk i utlandet. Ta for eksempel The Durand - den selges for $125 + $15 i frakt på hjemmesiden til vår leverandør. I tillegg kommer norsk mva på 25% og forenklet fortolling på NOK125.-. Totalt blir prisen NOK 1175.- om du importerer selv. 

Ta deg gjerne god tid i butikken vår, og det er lov til å klikke på alt! :-)

Ring oss eller send oss en mail om du vil vite mer om produktene våre. Det er mye mer å fortelle enn det du ser på sidene våre.
Eller om det er noe du savner eller andre tilbakemeldinger som gjør at vi kan bidra til at vi kan bli bedre.

 

Med hilsen

Team Vineco