Winesceptre


The Ultimat Wine Cooling System

Winesceptre™ er laget av samme type rustfritt stål som brukes i moderne vintanker. Winesceptre™ er grundig testet av LGA Institute (Det uavhengige laboratoriet for matvaresikkerhet i EU) på at den er smaksnøytral samt at den er tildelt kvalitetsmerket for sikkerhet, funksjonalitet og matvaretilsetning.

De fleste restauranter har egne vinskap hvor de forskjellige vinene oppbevares for å kunne servere vinen ved optimal serveringstemperatur. 

Men alt dette blir bortkastet når vin som allerede holder riktig temperatur legges i en vinkjøler/bøtte med isvann. Da faller temperaturen raskt ned til 3°C som igjen gjør at vinen misten mye av smak og aroma. 

Med utgangspunkt i denne problemstillingen ble Winesceptre™ oppfunnet for å kunne holde den ideelle serveringstemperaturen på hvitvin i min. en time. 

Winesceptre™ kan leveres i mange ulike varianter og passer utmerket som gave til deg selv, brudeparet, vinentusiasten eller som gave til ansatte og forretningsforbindelser.

Om ønskelig kan vi gravere inn navn eller firmalogo på øverste del av scepteret som gjøre gaven enda mer spesiell eller personlig.

Pris for gravering gis på forespørsel til post(at)vineco.no eller 951 50 960.